Бойовики безперервно обстрілюють Авдіївку. Дітей евакуюють на Дніпропетровщину

Терористи "ДНР" ведуть безперервний обстріл Авдіїівки. Місто залишилося без опалення, світла та води

Про це повідомив начальник Головного управління МВС України у Донецькій області В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Їду в Авдіївку. Місто в критичній ситуації. Безперервні обстріли. Без світла, без тепла і без води. Звернувся міський голова Юрій Черкасов дослівно з «криком про допомогу»". Доповів Міністру внутрішніх справ України Арсен Аваков. Реакція була миттєвою. І вже зараз з МНС та іншими службами, не тільки нашої області, працюємо з надання необхідної допомоги жителям міста", - зазначив він.

Аброськін також додав, що звернувся за допомогою до керівництва Дніпропетровської області про розміщення дітей Авдіївки в санаторії регіону.

"Геннадій Корбан поставився з розумінням і готовий надати необхідну допомогу. Будемо організувати відправку", - зазначив він.

Разом з тим, один з бойовиків Едуард Басурін розповів про плани вже сьогодні захопити Піски й Авдіївку, пише російський ресурс РИА Новости.

"Як говорив глава республіки (ватажок "ДНР" Олександр Захарченко - ред.), Піски вже до кінця дня ми повинні повністю контролювати, також він називав околиці Авдіївки", - заявив один з командирів терористів Едуард Басурін.