Радника голови СБУ Лубківського офіційно висунули на посаду президента ФФУ, - ЗМІ

19 січня в Івано-Франківську відбулося засідання ради асоціації "Футбол-Захід" (є колективним членом ФФУ), яку очолює екс-президент ФК "Прикарпаття" Анатолій Ревуцький

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на "Сегодня"

За підсумками зборів було прийнято рішення висунути на посаду президента ФФУ Маркіяна Лубківського. Таким чином, були дотримані всі необхідні формальності, так як офіційний претендент на пост глави українського футболу повинен бути висуванцем однієї (або декількох) організацій, які входять до складу ФФУ. Крім того, є інформація, що в найближчі дні про підтримку кандидатури Лубківського повинні оголосити ще кілька організацій, які є колективними членами національної федерації.

Таким чином, Лубківський став вже п'ятим претендентом на посаду президента ФФУ. Раніше про своє бажання поборотися за цю посаду виявили голова Львівської федерації футболу Ярослав Грисьо, голова всеукраїнського фонду соціального захисту футболістів і тренерів Олег Печорный, екс-захисник "Динамо" і збірної України Владислав Ващук, Андрій Павелко, який займає посаду віце-президента ФФУ.

Сам Лубківський поки що утримується від коментарів з приводу висунення своєї кандидатури в президенти ФФУ.