Селезньов: Уже йдуть переговори щодо звільнення 16 полонених бійців АТО

У Штабі АТО підтвердили інформацію про захоплення терористами в полон 16-ти українських військових

Про це кореспонденту Еспресо.TV сказав речник АТО Владислав Селезньов.

"Так, 16 українських військових потрапили у полон. Це наші воїни, які йшли на допомогу тим військовим, які виконують завдання в рамках оборони стратегічного об'єкту – донецького аеропорту. Вони потрапили у полон, деякі з них зазнали поранень внаслідок бою. Наразі включені усі можливі канали задля того, щоб провести заходи щодо звільнення українських військових із полону", - зазначив він і додав, що уже зараз вживають заходів для звільнення полонених. 

"Саме в ці хвилини усі авторитетні переговорники, усі особи, які мають будь-який вплив на ситуацію з того боку барикад, вживають всі необхідні заходи, щоб звільнити українських військовослужбовців з полону", - запевнив Селезньов.

Нагадаємо, у районі донецького аеропорту тривають запеклі бої. Терористичні війська підірвали перекриття нового терміналу аеропорту, однак українські воїни продовжують залишатися у будівлях і на території аеропорту та на опорних пунктах. Однак, як підтвердили в Міноборони, вчора група українських військовослужбовців потрапила у полон.

Читайте також: Як полонених українських військових допитують у Донецьку