Луганський комсомол заявляє, що боротиметься за Єдину Україну

На сайті молодіжної комуністичної організації Луганська з'явилось повідомленні про те, що юні "ленінці" готові вступити в боротьбу за цілісність України

"З початку 2014 року в Україні розгорнулися події, обумовлені всесвітньо-історичною боротьбою простого народу за свої права, проти влади світових транснаціональних корпорацій і фінансово-промислових груп, місцевого компрадорського олігархату.

Ми щиро вітали події Луганської весни, які продемонстрували згуртованість жителів трудового краю навколо славних традицій радянського минулого, їх щире бажання корінних змін на краще, зміцнення інтернаціональних зв'язків, відродження Луганська як міста славних трудових перемог і величі духу!

Однак, масовий соціальний протест, до нашого глибокого розчарування, не привів до остаточного і безповоротного повалення влади корупціонерів, злодіїв і бандитів … Замість зміцнення інтернаціоналізму - ми отримали російський шовінізм, замість народних органів правопорядку - неконтрольовані банди російських козаків, замість підвищення соціальних стандартів - повернення на свої місця старих казнокрадів з Партії регіонів", - йдеться у заяві.

"Тому ми, члени Луганського комсомолу, що йдуть в авангарді боротьби за права трудящих, закликаємо всіх мешканців області до відродження колишньої єдності українських земель", - пишуть комсомольці.

На сам кінець автор заяви привітав Україну з Днем Соборності.

Натисніть на зображення для збільшення

Відзначимо, оновленням сайту не займалися з березня минулого року, тому не виключено, що його зламали і це повідомлення є жартом – своєрідним привітанням для України з Днем Соборності.