"50 відтінків сірого" вийде в український прокат напередодні Дня всіх закоханих

Прем'єра голлівудської стрічки за книгою Еріки Джеймс запланована на 12 лютого

Фільм "50 відтінків сірого" за однойменною книгою, яка стала лідером за швидкістю продажів, випередивши "Гаррі Поттера" та "Сутінки", виходить в український прокат, повідомляє Еспресо.TV.

Головна героїня фільму "П'ятдесят відтінків сірого" – Анастейша Стіл (Дакота Джонсон). Вона скромна студентка літературного факультету, а у вільний час підробляє у господарчому магазині. За тиждень до закінчення навчання вона на прохання подруги бере інтерв’ю у молодого красеня-мільярдера Крістіана Грея (Джеймі Дорнан). Після декількох невдалих запитань, схвильована Анастейша впевнена, що ніколи більше не зустрінеться з напрочуд привабливим містером Греєм. Однак це не так.

Про екранізацію роману "П'ятдесят відтінків сірого" вперше заговорили на початку 2012, через півроку після його виходу. Кастинг акторів визвав бурхливу реакцію фанатів книги. Незважаючи на активний протест, ролі було віддано ірландцю та американці – акторам та моделям Джеймі Дорнану та Дакоті Джонсон.

Фото: planeta-kino.com.ua

В Universal Pictures мають великі сподівання на цю стрічку: "Ми вважаємо, що вихід цієї картини - одна з ключових подій для компанії. Книга отримала неймовірну популярність у всьому світі, так що нам хотілося б, щоб і фільм подивилося якомога більше людей".

У картині, як і в книзі, буде багато BDSM і еротики.

До речі, до своєї стрічки творці фільму випустили два трейлера.