Семенченко: В районі Бахмутки війська окупанта готуються до наступу

Народний депутат Семен Семенченко та засновник батальйону "Донбас" розповів про ситуацію в районі 29 блокпосту на Луганщині

Як написав Семенченко на своїй сторінці у "Фейсбуці", російсько-терористичні війська готуються до наступу. В свою чергу Збройні Сили України, Нацгвардія, батальйон "Донбас" - в обороні.

На 31-му блокпосту (він на території противника, - уточнив Семенченко) прогріваються мотори (БМП, БТР, танки противника)

Село Жолобок: біля блокпосту №29 помічені 4 танки, 6 БМП, розквартирована російська армія.

Село Голубовське - скупчення техніки противника, звідти ведеться вогонь по 29-му блокпосту, в селищі Новотошківка аналогічна картина.

На захід від місто Золоте працюють "Гради" супротивника.

"Переміщаються "кочівні" міномети противника в нашому тилу (поки ще переміщаються smile emoticon), у сепарів їздить "Волошка" на дрезині", - повідомив Семенченко.

До Стаханова підтягуються БМП, танки, зокрема Т-80, і "Урали" з піхотою, повідомив депутат, відзначивши, що інформація щодо танків Т-80 поки неперевірена.

"Ми закопали в землю, підготували всі сили і засоби. Пересування терористів на тимчасово окупованих територіях нам повністю нам відомі, завдяки допомозі місцевих жителів. Всі готові виконати свій обов'язок до кінця. Спалимо все що рухається. Відступати ніхто не збирається", - написав він.