У Порошенка заявляють, що Донецький аеропорт був і залишається лінією фронту

Донецький аеропорт був і залишається лінією фронту, незважаючи на намагання бойовиків захопити його

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав радник президента Юрій Бірюков, передає Еспресо.TV.

"Він був лінією фронту всі ці місяці, так воно є і зараз. Руїни нового терміналу ми за останні шість діб так і не змогли взяти під контроль, а хлопці на першому поверсі ... Кіборги ... Але на жаль, вони з плоті і крові - позавчора настала межа, а далі …", - написав Бірюков.

Він також закликав не писати про те, що "кіборгів" "забули там і кинули".

"Ви цим ображаєте тих, хто починаючи з суботи раз за разом намагався до них пробитися і був поранений. Або загинув. Або узятий в полон. Не справа і не завдання комбата йти на евакуацію, але він пішов - там були його люди. І зараз він в полоні", - зазначив радник президента.

Він також висловив сподівання, що "паперових генералів" нарешті приберуть. "Те, що відбувалося там починаючи з суботи я зможу колись описати, напевно. Але краще - дам покази свідків", - додав він.

Нагадаємо, раніше головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов  повідомив, що "кіборги" покинули територію аеропорту Донецька, оскільки внаслідок боїв за аеропорт були повністю зруйновані всі будівлі, які могли служити опорним пунктом оборони.

Сьогодні в Міноборони України повідомили, що "кіборги" ще контролюють частину Донецького аеропорту" і продовжують бої за об’єкт.