Аваков: У Кременчуці податківця спіймали на хабарі у півмільйона гривень

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що у Кременчуці полковника податкової міліції спіймали на "гарячому"

Про це він написав у себе на "Фейсбуці", передає Еспресо.TV

"І знову пост про арешт. На цей раз - хабарник. 500 000 гривень. З місця злочину. У славному Кременчуці, Полтавської області. Співробітники МВС затримали полковника податкової міліції Бурлаченка Володимира Олександровича, заступника начальника Кременчуцької державної податкової інспекції Полтавської області. 

Цей персонаж вимагав і отримав хабар від приватного підприємства за закриття кримінальної справи за несплату податків. Затримано Бурлаченка "на гарячому" у власному службовому кабінеті. Слідчі дії тривають ...", написав Аваков.

Потому міністр наголосив, що для хабарників легке життя закінчилось і боротьба з корпуцією тільки набирає обертів. 

"Товариші хабарники, отримуючи свої брудні гроші знайте - ми створили пристойний обсяг мічених грошей спеціально для вас, покидьків. Долари, гривні, євро... Спеціальні групи йдуть до вас з цими грошима за раніше звичними вам липкими схемами", - наголосив головний правоохоронець країни. 

Також Арсен Аваков звернувся і до тих, у кого нечисті на руку ділки вимагають гроші і закликав бути більш відповідальними і сміливіше проявляти свою громадянську позицію.

"Чоловіче, якщо у тебе вимагають хабар - не будь слабким - прояви громадянську позицію - заяви про це і покарай вимагача через нас. Чи не мирися з хабарниками. Кожне таке затримання - крок у нормальну економіку, нормальні правові відносини. В нормальне життя", - підкреслив міністр внутрішніх справ.