До справи про розстріл активістів Євромайдана додадуть нові відеоматеріали

До матеріалів кримінального провадження за фактами вбивств, вогнепальних поранень і нанесення тяжких тілесних ушкоджень під час Євромайдана будуть залучені нові відеоматеріали

Про це зустрічаючись з родичами загиблих учасників акцій протесту заявив Генеральний прокурор України Віталій Ярема, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт Генпрокуратури. 

"У ході зустрічі представники слідчого управління надали інформацію про хід розслідування кримінальної виробництва, розпочатого за фактом масових вбивств активістів, які були здійснені в центральній частині міста Києва впродовж січня-лютого 2014 року. Членів сімей загиблих поінформували, що для підвищення ефективності роботи слідства в Генеральній прокуратурі України було створено Управління спеціальних розслідувань, а 900 кримінальних проваджень за фактами вбивств, вогнепальних поранень і нанесення тяжких тілесних ушкоджень, - об'єднані в загальне кримінальне провадження", - сказано в повідомленні. 

"Генеральна прокуратура робить все можливе для того, щоб винні були притягнуті до відповідальності", - поточнив Ярема.

Крім того, за результатами зустрічі генпрокурор дав низку доручень, зокрема, щодо залучення до матеріалів кримінальної виробництва нових відеоматеріалів, які готові надати родичі загиблих. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ярема має намір 5-6 лютого виступити на пленарному засіданні Верховної Ради і проінформувати про розслідування масового розстрілу людей на київському Майдані Незалежності в лютому 2014 р.