Порошенко: Свідчення корегувальника вогню по Маріуполю завтра будуть оприлюднені

Показання коректувальника вогню, який працював на бойовиків під час обстрілу ними жилих районів Маріуполя, будуть оприлюднені

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час засідання Ради нацбезпеки і оборони, передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Коригувальник вогню, терорист, вбивця, який коригував, як точніше, щоб вогонь потрапив по житлових будинках, затриманий Службою безпеки України і вже дає свідчення. І ці свідчення завтра за моїм дорученням будуть оприлюднені", - сказав президент.

"Я просив би Валентина Олександровича (глава СБУ Наливайченко – ред.) ... до цього приєднатися, щоб весь світ бачив, що і хто несе відповідальність за загибель десятків мирних жителів і поранення сотень мирних людей", - додав Порошенко.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в суботу повідомив про арешт навідника артобстрілу Маріуполя.

"Перехоплена розмова бойовика, що безпосередньо керував обстрілом міста, зі спільником-навідником артобстрілу ... СБУ та оперативники спрацювали швидко. Навідник обстрілу заарештований", - розповів він.