Денисенко: Критичний стан Надії Савченко не зупинить агресію Путіна

Найгірший сценарій розвитку ситуації з голодуванням української льотчиці Надії Савченко не вплине на ситуацію на Сході України і на плани президента Росії Володимира Путіна

Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив депутат від "Блоку Петра Порошенка" Вадим Денисенко. 

За його словами, події останніх днів з розстрілом мирних жителів у Донецьку, Маріуполі свідчить про те, що Путін перейшов будь-який "психологічний рубікон".

"Абсолютне небажання навіть попробувати подумати про будь-які поступки з приводу Савченко говорить про те, що психологічно  Путін перейшов будь-який рубікон і далі, нажаль, ми входимо в епоху абсолютної непрогнозованості дій лідера Росії. Нажаль, найгірший розвиток ситуації з Савченко  глобально нічого не поміняє.  Це буде ще одна кома в цій череді кошмарів, які творить Путін",- вважає  Денисенко.

Він також зазначив, що після розстрілу людей у Донецьку і Маріуполі можна очікувати певного посилення санкції з боку ЄС, однак останній буде більш зайняти вирішення своїх внутрішній проблем, зокрема, ситуацією  в Греції.

За словами нардепа, зараз у України може використати такий  важіль впливу на світову спільноту, як вимагати надання високоточної зброї.

"Над цим повинно працювати вся українська дипломатія. Без цього ми не зможемо рухатися вперед", - резюмував Денисенко.

Нагадаємо, за словами сестри Надії Савченко,  внаслідок голодування з 13 грудня Надія перебуває у дуже поганому фізичному стані і схудла на 15 кг.