Джуліана Мур та Едді Редмейн стали найкращими кіноакторами 2014 року

Гільдія кіноакторів США визначила переможців 2014 року у різних номінаціях

Джуліанна Мур отримала премію гільдії кіноакторів як найкраща актриса за роль у фільмі "Все ще Еліс", а найкращим кіноактором було обрано Едді Редмейна за роль вченого Стівена Хокінга в стрічці "Tеорія Стівена Хокінга", пише The Daily Mail.

Фото: The Daily Mail

Фільм "Бердмен" Алехандро Гонсалеса Іньярріту став володарем премій у багатьох номінаціям. Зокрема його акторський склад визнано найкращим.

Найкращими акторами другого плану стали Патрісія Аркет (фільм "Юність") і Джей Кей Сіммонс за роль вчителя у фільмі "Одержимість".

Приз в номінації "найкращий акторський склад драматичного серіалу" отримав серіал "Абатство Даунтон". "Найкращий комедійний склад драматичного серіалу" у багатосерійної стрічки "Помаранчевий - хіт сезону".

"Найкращим актором драми" став Кевін Спейсі за роль у "Картковому будиночку", а Віола Девіс стала найкращою актрисою драми за роль у фільмі "Як уникнути покарання за вбивство".

На церемонію зірки прийшли, як завжди, у яскравому вбранні. На червоній доріжці зірки вражали не лише діамантами, а й сукнями. 

Джуліанна Мур була у гарній зеленій сутні, а Кіра Найтлі, Софія Вергара та Каміла Алвес вразили Лас-Вегас.

"Нагорода у номінації "найкраща чоловіча роль у телевізійному фільмі або а міні-серіалі" досталася Марку Руффало, ("Звичайне серце"), а жіноча – Френсіс Макдорманд ("Що знає Олівія?).

Премія Гільдії кіноакторів США вручається з 1995-го року і входить до числа найпрестижніших нагород у світі кіно.