Генсек НАТО та голова дипломатії ЄС проведуть закриту зустріч

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у понеділок, 26 січня, проведе закриту зустріч з високим представником ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки Федерікою Могеріні

Про це повідомляє сайт Північноатлантичного альянсу, передає Еспресо.TV з посиланням на "Укрінформ".

"Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зустрінеться з високим представником ЄС у закордонних справах і політиці безпеки Федерікою Могеріні сьогодні, 26 січня", - йдеться у публікації.

Як зазначає прес-служба НАТО, присутність представників мас-медіа на переговорах не передбачається, але після зустрічі будуть викладені фотографії з переговорів.

Нагадаємо, у постійному представництві України при Альянсі повідомили, що Україна ініціює скликання екстреного засідання комісії НАТО у зв'язку з діями терористів на сході країни, у понеділок, 26 січня. Також 26 січня очікується засідання глав МЗС країн ЄС, на якому вони обговорять питання забезпечення безпеки України і посилення тиску на Росію.

Рада ЄС проведе позачергове засідання у зв'язку з погіршенням ситуації на сході України, зокрема, у зв'язку з обстрілом бойовиками Маріуполя, внаслідок чого загинули 30 мирних громадян.