Луганщина під вогнем терористів: Щастя знову без тепла, а в Попасній двоє загиблих

Протягом минулої доби терористи продовжили обстрілювати Щастя і Попасну Луганської області

Про це повідомляє  Еспресо.TV  з посиланням на прес-службу губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

"На ранок понеділка найскладніша ситуація в Щасті та Попасній. За вчорашній день та минулу ніч Попасна пережила близько 15 обстрілів із артилерії та "Градів" (кожен раз установки залпового вогню випускали від 15 до 60 снарядів),- повідомив Москаль.

За його словами, обстріли велись з Первомайська, який окупували  "козаки  так званого всевеликого войска донского".

Москаль зазначив, що у Попасній найбільше постраждав мікрорайон "Черемушки". "Є прямі влучення снарядів у багатоповерхові будинки, зруйновані й пошкоджені квартири, один зі снарядів влучив у загальноосвітню школу №1. На будівлі Укртелекому вибуховими хвилями вибило вікна й двері, на ряді вулиць через обриви ліній електропередач та пошкоджений газопровід немає ні світла, ні тепла, ні води", - поінформував губернатор.

За його даними, внаслідок обстрілів терористів загинули двоє мешканців, ще двоє поранені.

Крім того, терористи практично не припиняли  із Веселої Гори по Щастю. Прямими влученнями снарядів серйозно пошкоджені дві багатоповерхівки. Під час одного з обстрілів поранені двоє місцевих мешканців – 55-річна жінка та 46-річний чоловік.

Сьогодні вночі  реактивні снаряди знову  пошкодили центральний колектор поблизу лікарні.

"Місто, в якому з такими труднощами вчора відновили теплопостачання, знову залишається без тепла. Катастрофічно не вистачає ремонтників, більшість із яких виїхали в безпечне місце. Міська влада залучає ремонтників із теплоелектростанції, щоб усунути пошкодження колектора й подати тепло", - розповів Москаль.

При цьому він додав, що сама ТЕС не пошкоджена.

Нагадаємо, 14 січня Луганська ОДА повідомляла, що внаслідок обстрілу терористами Щастя місто і околиці залишились без газу і теплаУ зв’язку з цим люди почали масово покидати місто.

Вчора стало відомо, що у Щасті відновлено теплопостачання.