Мільярдер Трамп вкотре вирішив поборотися за головну посаду у Білому домі

Американський мільярдер і медіамагнат Дональд Трамп пообіцяв взяти участь у виборах президента США

Про свій намір Дональд Трамп заявив на зборах членів Республіканської партії у штаті Айова, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

"Я всерйоз подумую про те, щоб балотуватися на пост президента, оскільки мені ця посада по плечу", - заявив Трамп.

За його словами, інших гідних кандидатів від республіканців він не бачить. Так, Мітт Ромні вже висувався і програв Бараку Обамі у 2012 році. А тоді, вважає мільярдер, перемогти на виборах можна було легко.

Говорячи про Джеба Буша, губернатора Флориди і  брата 43-президента США Джорджа Буша-молодшого, Трамп зазначив: "Останнє, що нам потрібно, - це ще один Буш".

Мільярдер розкритикував Джеба Буша за позицію з питання освіти і слова про мігрантів, які прибувають в США нібито з "проявів любові".

Перед початком президентських перегонів 2008 і 2012 року Дональд Трамп заявляв, що планує брати участь у президентських виборах, але пізніше відмовлявся від своїх слів.

Нагадаємо, 58-і вибори президента США відбудуться у вівторок 8 листопада 2016 року. Спочатку виборці обиратимуть президентських вибірників, які, в свою чергу, оберуть президента і віце-президента США. Чинний президент Барак Обама не має права бути обраним на третій термін у зв'язку з обмеженням строків каденції, згідно 22-ї поправки до Конституції США.