Прес-центр АТО: За добу терористи здійснили 115 обстрілів. Найбільше дісталося Станиці Луганській

Найбільша кількість обстрілів відбулася на луганському напрямку. Основною ціллю бойовиків стала Станиця Луганська

Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

За його словами, 7 разів місто Станиця Луганська обстрілювали з артилерії та по одному разу з "Градів" та танків.

Тричі під обстрілами опинялась Верхня Вільхова. Обстрілів також зазнала Новотошківка, Петрівка, Трьоізбенка, Слов'яносербськ, Фрунзе.

На донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню "Град" терористи обстріляли Новомихайлівку, Опитне, Тоненьке, а з мінометів та стрілецької зброї чотири рази – Мар'їнку, Красногорівку.

В районі Дебальцевого з реактивних систем залпового вогню "Град" терористи двічі обстріляли Попасну та Троїцьке, а також Дебальцеве, Новогородське, Луганське.

З мінометів та стрілецької зброї бандити вели вогонь по населених пунктах Попасна, Булавінське, Оленівка, Майорськ, Вуглегірськ, Троїцьке, Рідкодуб, Чорнухине, Дебальцеве.

"З 18:05 до 18:50 в районі Майорська терористи здійснили спробу штурму наших позицій з боку Горлівки. Отримавши гідну відсіч терористи, які залишилися живими, відступили", - повідомив Матюхін.

На маріупольському напрямку з 19:00 до 19:30 відбулися два стрілецькі обстріли по населеному пункту Орловське.

В районі Нікішиного було помічено безпілотний літальний апарат противника. Загалом за добу терористи обстріляли позиції українських військових та мирні населені пункти 115 разів