"Карпати" хочуть виступити рупором реформ українського футболу, - Дедишин

Генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин розповів, що клуб готовий запропонувати новій футбольній владі хороші реформи

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на matchday.ua.

"Карпати" готові виступити певним публічним рупором реформ, які потрібно неодмінно провести в нашому футболі. Тому свою роль ми бачимо в тому, щоб публічно запропонувати українській футбольній сім'ї і всім кандидатам на посаду програму реформ, які повинні реанімувати вітчизняний футбол", - сказав Дедишин.

Також він прокоментував призначення нардепа та голову бюджетного комітету ВР Андрія Павелка в.о. президента ФФУ. Нагадаємо, що Павелко також є кандидатом на посаду президента, вибори якого відбудуться 6-го березня на позачерговому Конгресі.

"Доводилося чути, що воно (призначення, - Еспресо.TV) продиктоване бажанням не дати попередній команді остаточно розікрасти бюджет ФФУ і почистити сліди зловживань", - сказав Дедишин.

Раніше повідомлялося, що Анатолій Коньков пішов у відпустку, а в.о. президента ФФУ став Андрій Павелко. Еспресо.TV писав матеріал про те, чому Павелко стане новим президентом ФФУ.