Зурабов не прийшов на зустріч послів іноземних держав, де СБУ представила докази участі росіян у конфлікті на Донбасі

Посол Російської Федерації Зурабов проігнорував зустріч голови СБУ, міністра закордонних справ та заступника глави АПУ з послами іноземних держав під час якої презентовано беззаперечні докази участі громадян Російської Федерації в агресії проти України

Про це повідомив у "Фейсбуці" радник глави СБУ Маркіян Лубківський, передає Еспресо.TV.

"Незважаючи на публічне запрошення і надіслану нашим МЗС ноту-запрошення, посол Російської Федерації Зурабов проігнорував зустріч голови СБУ, міністра закордонних справ та заступника глави АПУ з послами іноземних держав під час якої презентовано беззаперечні докази участі громадян Російської Федерації в агресії проти України.

До речі, українська сторона готова повернути російській стороні/родичам рештки одного з учасників ворожої диверсійно-розвідувальної групи, громадянина Російської Федерації Андрія Ємельянова 1974 р.н., який загинув під час бою", - написав він.

Нагадаємо, що сьогодні голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив про наявність у відомстві  беззаперечних доказів присутності громадян Російської Федерації у зоні АТО на Донбасі.

"Після обіду запрошуємо закордонних послів, консулів прийти і теж отримати ці документи, як свідчення російської присутності на Донбасі", - сказав Наливайченко.