Керівник мережі "Амстор" заявляє про підготовку провокацій у запорізьких магазинах

28 січня "Смарт-холдинг" планує інсценувати силові захоплення магазинів, які в даний час заблоковані озброєною охороною "Смарта"

Про це повідомив керівник мережі "Амстор" Олександр Вагоровський, передає "Главком".

За наявною у нього інформацією, в даний час в Запоріжжі від його імені обдзвонюються угруповання "тітушок" з пропозицією "вийти на роботу", одягнувшись у чорні спортивні костюми. За вихід обіцяють 200 грн.

Вагоровський вважає, що 28 січня "Смарт-холдинг" планує інсценувати силове захоплення запорозьких магазинів мережі. За словами топ-менеджера, це робиться, щоб звинуватити законне керівництво мережі у протиправних діях. "Це - чистої води провокація", - підкреслив Вагоровський.

Топ-менеджер відзначив, що його принциповий підхід - завжди вирішувати корпоративні суперечності цивілізованим шляхом, в самому крайньому випадку звертаючись до суду.

"Не маючи юридичних підстав, наші опоненти 31 грудня вдалися до збройного захоплення магазинів. Неправомірність цих дій очевидна бізнес-співтовариству і правоохоронним органам. Мабуть, вони вирішили "зрівняти шанси", виставивши нас такими ж рейдерами, як і вони", - сказав Вагоровський.

"Офіційно заявляю - ні я особисто, ні мої уповноважені особи не плануємо ніяких протиправних дій. У нашій історії рейдер тільки один – "Смарт-холдинг". Ми будемо боротися до кінця за права та інтереси мережі «Астор», наших співробітників, постачальників і орендарів. Однак, наша боротьба завжди буде проходити виключно в законним руслі ", - заявив Вагоровський.