У Щасті внаслідок обстрілів бойовиків постраждало двоє дорослих та 7-річна дитина

Протягом минулої доби бойовики продовжили обстріли населених пунктів Луганщини. Найбільше дісталося Щастю та Попасній

Про це повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, передає Еспресо.TV

Так, за його даними, обстріли Щастя велися  з боку Веселої Гори, через що не вдалося відновити центральне теплопостачання міста.

Внаслідок обстрілів  пошкоджено чотири будинки на вул. Енергетиків та Гагаріна. На вул. Республіканській внаслідок влучення снаряду в житловий будинок поранені троє людей, у тому числі 7-річна дитина.

"Теплоелектростанція не пошкоджена, електроенергія в Щасті (за винятком вулиць, де вибуховими хвилями обірвані проводи). Роботи з подачі центрального тепла тривають", - поінформував Москаль.

Крім того, протягом ночі терористи обстрілювали також Попасну. Кілька снарядів залетіли в житловий сектор. Руйнувань немає, однак на будинках вибиті вікна й двері, розбитий газопровід низького тиску. На кількох вулицях міста немає світла та газу. "Зараз у Попасній тихо, ремонтні бригади намагаються відновити системи життєзабезпечення", - зазначили в  ОДА.

У Попаснянському районі під вогонь терористів потрапили також населені пункти Світличне, Гірське та Золоте.

Обстріли здійснювали "козаки" так званого всевеликого войска донского з боку Кіровська.

Зокрема, у Світличному є прямі влучення снарядів із "Градів" у багатоквартирні будинки. Один зі снарядів зруйнував двоквартирний будинок.

"Ніхто не постраждав, оскільки господарі виїхали", - повідомив Москаль.

Також  пошкоджені ще кілька двоповерхівок, поранених і загиблих немає.

Наразі у Світличному немає  ні електрики, ні  води.

У Гірському снарядом пошкоджений житловий будинок (обійшлося без поранених та загиблих), а в сусідньому Золотому внаслідок обстрілів немає світла.