В російській Думі пропонують відправити в Страсбург Валуєва, щоб кулаками відстояти честь Зюганова

У ЛДПР заступилися за керівників КПРФ Геннадія Зюганова та Івана Мельникова, яких облили "кров'ю" у понеділок в Страсбурзі, і пропонують у виховних цілях направити в ПАРЄ ряд парламентаріїв-спортсменів

Про це сказав журналістам у вівторок Дмитро Носов, депутат від ЛДПР, олімпійський чемпіон з дзюдо, передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс".

"Це обурливо, може, вони у Верховній Раді звикли всі питання вирішувати фізичною силою. Але ми готові проконсультуватися з Наришкіним і, якщо далі будемо представляти Росію в ПАРЄ, вивести туди ряд депутатів. Я із задоволенням поїду. (Направити) Олександра Кареліна, Миколи Валуєва - і у депутатів Верховної ради поменшає бажання вирішувати питання фізичною силою", - сказав Носов.

Нагадаємо, вранці в понеділок перед відкриттям зимової сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи на лідера КПРФ Геннадія Зюганова і його заступника Івана Мельникова, які входять до складу російської делегації, намагалися напасти невідомі - Зюганову вилили на обличчя рідину червоного кольору

"Нас спробували штовхнути двоє чоловіків середнього віку, російськомовні, звучало слово "Україна" в контексті. Але нічого серйозного не сталося. Як тільки зробили рух в їх сторону, вони тут же зникли", - розповів раніше Мельников.

За його словами, все відбулося в одному метрі біля входу будівлю Ради Європи, вже в закритій для проходу без пропусків зоні.

"Мене дивує, що навіть після теракту в Парижі немає відповідних заходів безпеки", - заявив у зв'язку з цим Зюганов.