Денисенко: Греції не потрібні ані Маріуполь, ані Росія, вона зараз торгується за гроші Європи

Протест нового уряду Греції проти заяви лідері країн ЄС щодо засудження теракту а Маріуполі та заклику до Ради ЄС з закордонних справ розглянути нові санкції проти Росії 29 січня є способом для Греції торгуватися за гроші ЄС

Таку думку в ефірі Еспресо.TV вислови народний депутат Вадим Денисенко.

"По-перше, греки завжди займали проросійську позицію, по-друге, вони зараз починають торгуватися в Європі. Їм не потрібні ні Маріуполь, ні Росія, їм потрібні гроші Європи", - сказав депутат.

"Їхня проросійська позиція, і цього ж варто очікувати найближчим часом від Угорщини, це питання торгів з Євросоюзом", - додав Денисенко.

Нагадаємо, новий уряд Греції не підтримав опубліковану вчора заяву Ради ЄС щодо теракту у Маріуполі заклику до Ради ЄС з закордонних справ розглянути нові санкції проти Росії 29 січня є способом для Греції торгуватися за гроші ЄС.

У канцелярії глави уряду країни заявили, що при узгодженні цієї заяви їхню думку не врахували.

В рамках передвиборної кампанії лідер партії "СІРІЗА" і прем'єр Греції Алексіс Ципрас обіцяв відмовитися від заходів жорсткої економії і домогтися перегляду угод з міжнародними кредиторами.  В свою чергу в ЄС заявляють, що Греції не слід розраховувати на списанні боргів.