Терористи "ЛНР" визнали незалежність Південної Осетії

"Парламент" терористичної організації "Луганська народна республіка" визнав незалежність Південної Осетії, тепер затвердити це важливе "геополітичне" рішення повинен ватажок банди Ігор Плотницький

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Преса України".

Луганські псевдодепутати прийняли таке рішення, грунтуючись на статті 69 тимчасової конституції "ЛНР", зазначивши, що південноосетинський народ має право на вільне волевиявлення. 

Таким чином, терористи-окупанти вирішили відповісти люб'язністю президенту Південної Осетії Леоніду Тибилову, який влітку 2014 року оголосив про "визнання незалежності Донецької та Луганської народних республік". Тібілов вирішив підтримати терористів на Донбасі, вказавши в якості підстави результати "референдумів" про самовизначення, які були зімітовані в травні. 

І вже в листопаді 2014 року президент невизнаної республіки гордо оголосив про встановлення дипломатичних відносин із самопроголошеними республіками. 

Нагадаємо, саму Південну Осетію світ не визнав окремою державою, її "незалежність" визнали Росія, Нікарагуа, Венесуела і Науру, яких підтримали інші невизнані республіки Абхазія, Придністров'я і Нагірний Карабах.