12-річна росіянка, яку батьки зловили за переглядом порно, вистрибнула з вікна

У Росії дванадцятирічна дівчинка вистрибнула з вікна з 14-го поверху через те, що батьки побачили, що вона дивилась порно

У Петербурзі дівчина, яку поліція називає Дар'я, вступила у палку суперечку з батьками після того, як вони помітили, що вона дивиться порнографію на своєму комп'ютері, пише The Daily Mail.

"Після смерті підлітка батьки прочитали кілька повідомлень від її друзів. Їхній зміст був непристойного характеру", - повідомило джерело.

Зазначається, що дівчина виховувалася в благополучній сім'ї з обома батьками. Вона ніколи не мала жодних проблем з жодними структурами. "Наразі розслідування триває", - повідомляє джерело.

Попри офіційне повідомлення про щасливу родину, батьки дівчини хотіли розлучитися і мати планувала повернутися до свого рідного міста на березі Чорного моря. Старша сестра Дар'ї загинула в автокатастрофі дев'ять років тому.

Новина викликала запеклі суперечки серед російських інтернет-користувачів. Деякі звинувачували батьків. "Я можу лише уявити, що батьки сказали бідній дівчинці", - написав один з користувачів. "Вони мали говорити з нею спокійно. Це дуже делікатна ситуація", - додав інший.

Звучала також думка, що поширення порнографії в Інтернеті має бути зупинене або обмежене. Якщо самі веб-сайти з порнопродукцією не можуть бути закриті, обмежувати та блокувати її має інтернет-провайдер.