Ахметов задумав великий розпродаж бразильців

Донецький "Шахтар" використав бразильське турне, як рекламу для продажу своїх футболістів

Як повідомляє Еспресо.TV, після бразильського турне "гірників" у ЗМІ почали вливати чутки про інтерес грандів до бразильских футболістів. Головними діючими фігурами стали Дуглас Коста, яким начебто цікавиться "Челсі", а також Луїс Адріано, яким "цікавляться" "Рома", "Ювентус", "Ліверпуль" та "Арсенал". 

Але суми, які "Шахтар" хоче виручити за гравців такого калібра, дійсно захмарні. "Шахтар" начебто відмовив "Челсі", який пропонував 32 млн євро за Косту. За Адріано "Шахтар" хоче отримати 13 млн євро. 

Футбольні експерти розуміють, що за такі гроші в "Шахтаря" таких футболістів ніхто не купить. 

Бразильске турне було звичайним рекламним ходом, щоб привернути увагу агентів до бразильських "зірок". У "Шахтарі" розуміють, що команда зараз вийшла в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і продавати гравців потрібно максиму влітку, бо після цього очікується спад, який почнеться після відставки Луческу, в якого влітку закінчується контракт. Якщо "Шахтар" нав'яже боротьбу "Баварії" в 1/8 фіналу ЛЧ, трансферна вартість гравців виросте, можливо, з'явиться і реальний інтерес до них. Тому зараз в Ахметова та донецького менеджменту "Шахтаря" головна ціль - добре зіграти, щоб продати.