Біля Вуглегірська точиться бій. Терористи підігнали танки та піхоту (ДОПОВНЕНО)

Починаючи з 6-ї години ранку 29 січня терористи завдали вогневих ударів по населених пунктах Донбасу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО.

Зокрема, з артилерії та мінометів терористи обстріляли Попасну, Юнокомунарівськ, Дебальцеве, Нікішино, Гірське, Ольховатку, двічі вели вогонь по Санжарівці, п’ять разів - по Вуглегірську.

"Після обстрілу Вуглегірська, вже о 8.55, за підтримки танків і піхоти бойовики атакували наші позиції в районі цього населеного пункту. Зараз там точиться бій", - поінформували у штабі.

Водночас український волонтер в зоні АТО Олексій Мочанов заявив, що проросійські бойовики увійшли до Вуглегірська з боку Горлівки. 

"Ворог працює "Градами" по центру Попасної, лягло біля залізничної лікарні, накрило приватний сектор. Схожа схема із Світлодарськом. Одночасно з боку Горлівки ворог увірвався до Вуглегірська через наш блок-пост за переїздом. У центр міста увійшли їх танки і піхота. Є втрати з обох сторін, в бій вступив волинський батальйон "Світязь", - написав Мочанов у своєму "Фейсбуці". 

За його словами, під час оборони Вуглегірська сили АТО знищили два танки бойовиків.

У штабі АТО також повідомляють, що сьогодні під вогонь терористів потрапили Дебальцеве та Гірське.

На луганському напрямку бойовики  зі стрілецької зброї, артилерії та мінометів поливали вогнем Нижнє, Щастя, Кримське. Також у Щасті обстріляли теплоелектростанцію.

На Донецькому напрямку з ворожих мінометів і артилерії були обстріляні Опитне, Мар’їнка, Водяне, Піски, Тарамчук, Новотроїцьке, з "Градів" - місто Горняк.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, протягом минулої доби терористи завдали 103 вогневих ударів по позиціях сил АТО.