Через артудари бойовиків за добу вбито 6 людей, 5 поранено, - Аброськін

Начальник ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що протягом доби терористами було вбито 6 і поранено 5-ро людей

Про це він повідомив на свой сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV

"Прийняв рішення щоденно інформувати про вбитих і поранених мирних жителях в результаті обстрілу наших міст з боку бойовиків. Про це не можна мовчати.

Сьогодні, на ранок, в результаті обстрілу Дебальцеве, в районі вулиці Комсомольська, загинули чоловік і дружина. Інформація ще уточнюється, оскільки міліція ще не оглянула всі пошкоджені будівлі. Обстріл віддалених мікрорайонів міста триває. Три дні тому був сам в Дебальцеве. За 24 годин у добі всього дві години перерва, а так весь час артобстріл", - написав він. 

Також головний міліціонер Донеччини повідомив, що сьогодні, в Вуглегірську, через осколкових поранень в результаті обстрілу загинули двоє чоловіків.

"Всього за минулу добу через артудари бойовиків - 6 убитих і 5 поранених. Співробітники міліції виїжджають на місця і все фіксують. Там, де необхідна допомога, надають її жителям", - поінформував він. 

Раніше повідомлялось, що у Дебальцевому внаслідок чергового обстрілу бойовиків загинула дитина та двоє дорослих, ще двоє людей поранено.