Чоловік Собчак вважає, що опозиціонери не повинні тікати з Росії

Російський актор та режисер Максим Віторган, чоловік Ксенії Собчак прокоментував нападки свого колеги Олександра Домогарова на російських опозиціонерів

Так на своїй сторінці у "Фейсбуці"Віторган прокоментував слова Домогарова щодо того, що всі незадоволені життям в Росії, мають мовчати або їхати з країни і "там тявкати", передає Еспресо.TV.

"Яка неймовірна висота польоту думки?! Не подобається - вали! Яка оригінальність і свіжість! І як додумався? Звідки? Хто підказав?!", - іронізує Віторган.

Також він провів наглядну аналогію: "Крапає кран у твоєму домі? Не подобається – вали! У салоні твого автомобіля  смердить бензином? Не подобається – вали з авто! Твоя дитина краде гроші в однокласників? Не подобається – вали від дитини!"

На думку Віторгана, такий погляд на речі приречений на поганий кінець, адже все, що не подобається, потрібно міняти, а не миритися та шукати позитивні сторони. "Скільки людей в історії моєї країни так і звалило. Скількох відкриттів, технічних досягнень, ноу-хау позбулася моя країна саме через цю одну коротку і пряму логіку: не подобається - вали! Рефлекси у нас такі. У собаки Павлова: лампочка запалилася - слина потекла. У нас: не подобається-вали", - підсумував актор.