Ми побіжимо за ним, він же Путін! - Співачка з Новосибірська оспівала стадний інстинкт росіян

Співачка Машані зняла кліп на пісню "Мій Путін", в якому в захоплюючому екстазі висловила любов до російського президента

Відео на кліп "Мій Путін" новосибірська співачка Машані виклала на YouTube, повідомляє Еспресо.TV.

У пісні з примітивними словами, підібраними, імовірно, випадково, аби римувалися, новосибірська 29-річна співачка Марія Осинцева, що ховається під псевдонімом "Машані", висловлює неабияке захоплення Путіним.

Новосибірський талант звертається до президента на "ти", зізнається, що вона його "не може забути" та просить його взяти її кудись "з собою". За словами самої Машані, ця пісня – не спроба пропіаритися на імені Путіна та на війні в Україні, як може здатися після перегляду кліпу, а присвячена конфлікту Росії та України. Цим відео, як розповіла Осинцева "Сиб.ФМ", вона хотіла "висловити свою позицію до стосунків Росії та України".

У пісні співачка приділяє увагу й темі анексії Криму, дякуючи Путіну за "повернення Криму". Машані також упевнена, що Путін – знахідка не лише для неї, а й для всієї Росії. "І як же тут бути? Бігти, бігти, бігти! Бігти? Звісно, ми побіжимо за ним! Він же Путін!", - співає вона.

Однак найцікавіше, що, на думку Машані, Путін – це "щастя" і для України. Це видно з кліпу, у якому дівчина у синьо-жовтій сукні шукає вихід у покинутому будинку. Співачка з Новосибірську зазначає: "Одне зрозуміло, що крім Росії, Україна нікому не потрібна і ніхто її не врятує".