"Апетитна" модель підписала контракт з відомим британським модельним агентством

Тесс Холлідей, чиї параметри не вписуються навіть в plus size, стала моделлю MiLK Management

Відома пишка Тесс Холлідей, зріст якої складає 165 см, а розмір її одягу більший, ніж ХХХL – 60-й, стала моделлю Лондонського MiLK Management, пише MainPeople.

"Це мрія всього мого життя, і я ніколи не могла подумати, що мене запросять стати моделлю такого агентства. У свої 15 я дізналась, що є моделі великого розміру, і одразу вирушила на проби, але і там я була надто велика та не підходила під заявлені стандарти. Мені кричали, що я ніколи не стану навіть моделлю plus size, але, як бачите, я вперта", - сказала Тесс.

У 29-річної дівчини багато прихильників, але разом з тим є й ті, хто надсилають щодня образливі листи. Тесс каже, що навчилася не звертати уваги на них.

Це підштовхнуло Холлідей до створення руху #EffYourBeautyStandards. Вона допомагає представницям прекрасної статі не звертати уваги на стандарти і любити себе такими, якими створила їх природа.

"Оточуйте себе позитивними людьми, однодумцями, які будуть вас підтримувати. Це необхідно, щоб ви були щасливі і добре себе почували. Ніколи не порівнюйте себе з іншими і радійте тому, що робить вас тими, хто ви є", - говорить Тесс.