Тіматі знову розмахував триколором у США

Російський співак Тіматі, якого минулого тижня заарештували в Лос-Анджелесі за російський прапор, вирішив повторити свою витівку

Щоправда, цього разу репер найняв місцевих охоронців, аби його не заарештували, як минулого разу. Про це він розповів на своїй сторінці в Istagram.

"Тиждень тому я платив пенальті за перетин закритої території з російським прапором і думав про депортацію, а сьогодні не пошкодував грошей і купив собі копів LAPD в супровід і катаюсь по центральною вулицею Лос-Анджелеса", - написав репер у своєму фотоблозі.

Він також виклав відео, на якому видно, як він їздить на мотоциклі містом у супроводі поліцейських, а на шиї у нього пов'язаний прапор РФ.

"Я запитав у них: "Якби наші країни реально воювали, міг би я так само кататися зі своїм прапором під вашою охороною?"

На мій подив відповідь була позитивною: "Нам начхати, хто там біля керма - Обама або Кеннеді. Поки держава платить нам соц. забезпечення, страховки, пенсійні і т.д. Поки ти заносиш кеш в департамент, готові кататися хоч з Бен Ладеном. Нам все одно хто там з ким воює..", - пояснив позицію копів Тіматі.

Нагадаємо, у березні минулого року російський співак Тіматі став батьком дівчинки. Музикант показав і перше фото новонародженої дитини.

Нагадаємо, минулого тижня російський репер Тіматі був затриманий на голлівудських пагорбах з російським триколором в руках.