Через посилення обстрілів евакуюють жителів Мар'їнки і Красногорівки, - ДонОДА

Жителів Мар'їнки і Красногорівки Донецької області череез активізацією бойових дій евакуюють до безпечніших місць області

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної державної адміністрації, передає Еспресо.TV.

"27-30.01.2015 в Мар'їнському районі у зв'язку з активізацією бойових дій РДА спільно з волонтерами та військовими проводить вивіз жителів міст Мар'їнка та Красногорівка. З усіма, хто бажає виїхати із зони бойових дій, зв'язуються і переправляють в безпечні міста, селища і села не тільки Мар'їнського району, а й в інші безпечні райони області", - йдеться в повідомленні.

Станом на 30 січня з міст вивезено близько 200 людей, у тому числі 80 дітей, повідомляє ОДА. При цьому наголошується, що велика кількість жителів Мар'їнки і Красногорівки, які переїхали, ніде не реєструються, тому кількість внутрішньо переміщених осіб може бути набагато більшою, і реально відстежити її неможливо.

Також підкреслюється, що "майже всі служби району (зокрема Пенсійний фонд України, районний Центр зайнятості, відділи освіти та охорони здоров'я) на цьому тижні переїхали в Курахове через бойові дії. Ці служби відновлять свою роботу 2 лютого 2015".