Ультрас "Чорноморця" хочуть розібратися з екс-регіоналом Клімовим, який веде клуб до краху

Фанати не вірять керівництву "Чорноморця", яке запевняє, що клуб не зникне

Еспресо.TV раніше повідомляв, що одеський "Чорноморець" може припинити своє існування. Таку інформацію нам надав один із працівників клубу, який вже покинули всі лідери через фінансові проблеми. 

Гендиректор "Чорноморця" Керницький назвав цю інформацію брехнею. Але Керницький відомий тим, що вже неодноразово обманював фанів. Наприклад, свого часу він казав, що клуб не покине лідер атаки Антонов, але форвард поїхав у Казахстан. Також він говорив, що у команді залишиться тренер Григорчук, але він теж пішов. Те ж саме він казав і про Безотосного, Назаренка та Фоміна. Але ці гравці команду також покинули. Керницький заявляв, що і фінансових проблем у клубу немає. Але в команді не виплачують зарплату.

Одеські ультрас вже заявили в соцмережах, що настав час "влаштовувати погроми". Також вони не дуже добре ставляться до власника клубу, нардепа Клімова, який, за нашою інформацією більше не буде фінансувати команду. Доказом цього є проблеми в "Імексбанку" Клімова, який збанкрутував. 

Один із представників ультрас "Чорноморця" розповив Еспресо.TV, що фани зараз виробляють стратегію, яка дозволить залишити клуб в живих. 

"Ми не будемо обмежуватися мітингами. нам дуже цікаво, кому належить земля у центрі міста, де свого часу побудували наш стадіон. Кому належить земля, де побудовані всі бази "Чорноморця". Якщо власник клубу "віджав" цю землю, навіть не знаю, будемо говорити з ним...треба перевіряти. Але зникнути клубу з такою історією ми не дозволимо. Вимагатимемо від влади знайти спонсорів, або, навіть, створимо волонтерський рух, який фінансуватиме команду самостійно. Грошей у фанатської спільноти вистачить, щоб профінансувати команду до завершення сезону. Зберемо. Але Клімов так просто від відповідальності не втече", - вважають ультрас.

Зазначимо, що одеський "Чорноморець" влітку ризикує зникнути з футбольної карти України.