В Донецьку повідомляють про обстріл тролейбуса та палацу культури. Є загиблі і поранені

У м. Донецьк тривають обстріли, горить житловий будинок і гаражний кооператив, під артобстріл потрапили тролейбус і палац культури

Про це інформує сайт Донецької міськради, повідомляє Еспресо.TV.

"Сьогодні, о 12.50, був здійснений артобстріл 14 маршруту тролейбуса по пр. Матросова на зупинці "Трудові резерви". Постраждали пасажири тролейбуса і водій. Загинуло 2 людини, дані про поранених уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Також Донецька міськрада заявляє про те, що сьогодні було здійснено артобстріл ПК імені Куйбишева, який розташований на проспекті Панфілова, 86. В той час там, начапто, відбувалась видача гуманітарної допомоги жителям Донецька. На даний момент відомо про 5 загиблих. Дані про поранених уточнюються.

Також, за повідомленням МНС, в результаті попадання снаряда в селищі Жовтневий, горить житловий будинок по вулиці Морозова, через ведення бойових дій, пожежні загони не можуть туди потрапити, в мікрорайоні Азотний, горить гаражний кооператив, пожежні бригади виїхали на місце події.

Нагадаємо, 22 січня внаслідок влучання мінометного снаряда в зупинку громадського транспорту в Ленінському районі Донецька загинули 7 людей, 12 постраждало.