Вуглегірськ частково зараз зайнятий терористами, - Семенченко

Народний депутат Семен Семенченко не виключає, що батальйон "Донбас" визволятиме оточених військових у Вуглегорську, якщо командування не почне активних дій

Про це він заявив в ефірі Еспресо.TV

"Моє завдання: щоб не поширювалася паніка або того гірше - "урапатріотична" маячня. Я беру відповідальність за кожне слово, яке пишу.

Вуглегірськ зараз зайнятий терористами. Всі розповіді про наш контроль над містом - маячня. Там знаходиться два вогнища оборони, вони повністю оточені терористами. Хлопці тримаються - це батальйон "Світязь" та другий підрозділ, який я називати не буду", - повідомив Семенченко і підкреслив, що всі бравурні розповіді терориста Захарченка, про те, що тут вже котел, брехня.

За словами парламентаря, Дебальцеве атакують із трьох боків, зокрема працюють міномети.

"Перебувати понад 10 хв. на вулиці неможливо - починається артобстріл. Батальйон "Донбас" зачистив околиці міста і встановив контакти з хлопцями, які оточені. Ініціатива командування поки відсутня. Ситуація досить контрольована. Жодних загроз оточень, "котлів", немає, поки ми живі", - повідомив Семенченко. 

Також він наголосив, що батальйон "Донбас" визволятиме оточених військових у Вуглегірську, якщо командування не почне активних дій.

"Рішучі дії від командування не завадили б, але у випадку, якщо їх не буде - ми візьмемо ініціативу на себе", - зазначив командир батальйону "Донбас".