Чиновники Мін'юсту "погоріли" на хабарах

Генпрокуратура МВС затримала двох хабарників з Мін'юсту в Одеській області

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на "Укрінформ" та прес-службу МВС, представники Генпрокуратури МВС затримали на хабарі заступника директора департаменту взаємодії з органами влади Міністерства юстиції та начальника Головного управління юстиції в Одеській області.

"Посадовці вимагали та отримали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі $6 тис США за зниження відсоткової ставки реалізованого майна на відкритих торгах (аукціоні), а саме 11 автобусів марки "Богдан" та "ЛАЗ", - зазначили в міністерстві.

Заступник директора департаменту Мін’юсту була затримана "на гарячому", одразу після отримання грошей у приміщенні нотаріальної контори, де вона і призначила зустріч для передачі хабара.

Одночасно в Одесі співробітники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України затримали начальника управління, який "допомагав" у реалізації корупційної схеми.

"Гроші, отриманні незаконним шляхом, вилучено. Проведено ряд обшуків. Спільники затримані в порядку ст. 208 КПК України", - додали в МВС.