Терорист Пушилін хоче, щоб розмежуванням була сьогоднішня, а не вереснева лінія зіткнення сторін

Під час переговорів Тристоронньої контактної групи у Мінську представники "ДНР" та "ЛНР" наполягали, щоб лінією розмежування була лінія зіткнення сторін станом на сьогодні

Про це повідомив представник так званої самопроголошеної "ДНР" Денис Пушилін за підсумками переговорів Групи перед відльотом з Мінська.

"Під час переговорів "ДНР" і "ЛНР" наполягало, щоб лінією розмежування була фактична лінія зіткнення сторін на сьогодні. Київ наполягає на лінії станом на 19 вересня", – заявив Пушилін.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Радіо свобода".

Коментуючи відсутність на переговорах у Мінську лідерів збройних угруповань, Пушилін сказав, що керівники самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" приїдуть на переговори в Мінськ тільки після підписання підсумкового документа і наказу Петра Порошенка про призупинення вогню.

Пушилін додав, що статус Леоніда Кучми дозволяє тільки готувати документи, оскільки він не несе відповідальності за виконання угод.

Раніше в суботу сам Леонід Кучма назвав винуватцями зриву зустрічі у Мінську лідерів "ДНР" та "ЛНР", які не приїхали на переговори.

Зустріч тривала більше чотирьох годин, про досягнення будь-яких домовленостей учасники не повідомили. Згодом Кучма заявив про зрив Мінських переговорів через терористів.