На Донеччині від масованого артилерійського удару бойовиків загинуло 7 мирних жителів

За минулу добу масованому артилерійському удару бойовиків зазнали Дебальцеве, околиці Дзержинська й Артемівський район

Станом на першу половину дня 1 лютого відомо про 7 загиблих і 6 поранених мирних жителів, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ГУ МВС в Донецькій обоасті.

Повної інформації щодо постраждалих поки немає через перебої зі зв'язком. На передовій лінії бойових дій продовжують працювати співробітники міліції.

В Артемівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що в с.Зеленопілля Артемівського району під час артобстрілу бойовиками снаряд потрапив в житловий будинок. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, виявила в будинку на вул. Ювілейній тіла двох чоловіків: 28-річного місцевого мешканця та 47-річного жителя с.Курдюмівка Дзержинської міськради.

До міліції від жителя м.Дебальцеве, який пережив страшний артудар, надійшло повідомлення про те, що в с.Комуна Артемівського району в своєму будинку загинула під час обстрілу його мати, 1948 року народження.

Один чоловік загинув у м.Дебальцеве та три - в районі Дзержинська.

З травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікувальні установи 6 поранених жителів Авдіївки, Дебальцеве та Артемівського району.

За всіма фактами вбивства і поранення громадян, а також знищення майна, відкриті кримінальні провадження.

Як уже повідомлялося, на Луганщині цієї ночі від рук терористів загинуло троє мирних мешканців.