На Луганщині цієї ночі від рук терористів загинуло троє мирних мешканців

Протягом учорашнього дня й минулої ночі практично не припинялися обстріли Попасної, Станиці Луганської та Щастя

На жаль, не обійшлося без загиблих серед мирних мешканців та військовослужбовців, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

"У Попасній на вул. Пушкіна зруйнований житловий будинок, 45-річна господарка загинула під уламками, 44-річний чоловік отримав важкі травми. У Золотому вчора реактивні снаряди з "Града" влучили в 2-поверховий житловий будинок на вул. Ломоносова. Загинули двоє мирних мешканців, ще декілька осіб отримали поранення. У Станиці Луганській та Макарові бойовики з артилерії зруйнували близько 15 житлових будинків (деякі – вже вдруге чи втретє). Поранені троє військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Починаючи з 3-ї ночі й до 9-ї ранку, терористи з боку Первомайська неодноразово накривали Попасну й околиці з "Градів". Зранку на околиці міста точаться бої, бойовики використовують проти українських силовиків танки.

Як уже повідомлялося, за інформацією прес-центру АТО, цієї ночі на луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів та БМ-21 “Град” було обстріляне Щастя, з артилерії двічі Кримське, Трьохізбенка та Станично-Луганське.