Сьогодні у Польщі протестуватимуть проти військової агресії Росії

У неділю у Варшаві та Кракові відбудуться маніфестації проти російської агресії та окупації частини української території

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на polradio.pl.

"Незважаючи на чисельні міжнародні зустрічі у верхах, на декларації та протоколи, бої не вщухають, а кількість жертв зростає. Цей конфлікт з самого початку був ініційований і підтримуваний Росією, на Сході України російські солдати вбивають російською зброєю. Ми закликаємо владу Росії припинити винищувальні дії, вивезти свої війська і зброю з території України і негайно звільнити політичних в’язнів", - закликають громадські організації, які є організаторами протестів.

Також вони закликають європейські держави, Сполучені Штати та міжнародні організації зробити все можливе заради закінчення конфлікту на користь миру.

Протестувальники у Варшаві збираються перед Посольством Росії у Польщі, а учасники маніфестації у Кракові від пам’ятника Адама Міцкевича вирушать до Генерального консульства Росії.

"Не будьте байдужими щодо цієї трагедії", "Не дозвольте, аби ця війна забрала ще більше людських життів" - під такими гаслами відбудуться недільні протести у Польщі.