Викраденого російськими спецслужбами лідера УНА-УНСО з травня живим не бачили, - Фейгін

Адвокати так і не змогли відшукати одного з лідерів УНА-УНСО Миколу Карп'юка, викраденого російськими спецслужбами, хоча російська влада запевняє, що він живий

Про це в ефірі програми "Студія Захід з А. Борковським" на Еспресо.TV заявив один з адвокатів Надії Савченко Марк Фейгін.

"У цій справі щоразу на кожну процесуальну дію наймали нового адвоката. Я розмовляв з двома його адвокатами, але це було в березні і травні. У червні ми намагалися його знайти, намагалися їздити у Єсентуки, але нас до справи не підпустили під приводом, що він начебто від нас відмовився. Але його заяви про відмову не було. Українське зовнішньополітичне відомство наполягає на зустрічі з ним, але ні консулу, ані дружині такої можливості не давали. Тому відповісти живий він чи ні, я не можу", -  заявив Марк Фейгін.

Як уже повідомлялося, Фейгін заявив, що замість того, щоб обміняти Савченко, багатьох сепаратистів просто так віддавали Росії. На його думку, українська влада має якнайшвидше ініціювати якусь генеральну домовленість між Росією та Україною про взаємну амністію політв’язнів.