Мер Олександрії поширює новини з терористичних сайтів

Олександрійський міський голова Степан Цапюк поширює терористичну інформацію на особистій сторінці у "Фейсбуці" з сайту "Новости Донецкой Республики"

Про це з посиланням на сторінку Цаплюка пишуть "Олександрійські новини".

Сайт є одним з офіційних джерел інформації про терористичну організацію "ДНР" та постійно розповідає про діяльність "ДНР" та її очільників, цитує керівників терористів, розміщує відео та аудіо записи терористів.

Також Цапюк є прихильником таких груп Фейсбуку як "Стоп-майдан" та каналу 112, які популяризують відверто антиукраїнські погляди.

Цікаво, що серед тих, кому ця публікація Степана Цапюка сподобалась, фігурує Володимир Кукуруза – колишній Пантаївський селищний голова, який був засуджений за організацію замовного вбивства і за отримання хабара. Кукуруза неодноразово схвально оцінював діяльність мера та вперше став депутатом міської ради, саме за головування  Цапюка. Саме при керуванні Цапюком містом, Кукурузу запроторили за грати за скоєний тяжкий злочин.

Висловлювання тих, хто є прихильниками поширюваних мером міста новин досить прикметні. Наприклад, В.Кукуруза прямо вказує на своє ставлення до України: "Буду краток , - мы с Тобой не идиоты и прекрасно понимаем , что это та-же инфраструктура что и на нашем Майдане - Америке все неймется и она нагло лезет к богатствам Сибири. Развал России приведет у полному краху Империи, чего в принципе и добиваются США и тут надо принимать решительные действия - утопить в крови, что-бы не повадно было американским прихвостням…"