Терористи збираються обстріляти Луганськ та Алчевськ артилерією з українським маркуванням, - Снєгирьов

Співголова Громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов повідомив про підготовку чергової провокації з боку бойовиків

Про це він написав у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Спеціальні служби "ЛНР" готують чергову провокацію проти України. За інформацією із джерел, наближених до т.зв. "МГБ ЛНР", у Алчевську, наразі знаходяться шість САУ (самохідні артилерійські установки, - Ред.) з відповідним маркуванням, яке свідчить про їхню приналежність до ЗСУ. За вказівкою МГБ ЛНР планується провести стрільби з цих САУ по житлових кварталах окупованих бойовиками міст Алчевськ та Луганськ , з метою звинуватити у масових руйнаціях житлового фонду та чисельних людських жертвах серед мирного населення цих міст, підрозділів ЗСУ", - повідомив Дмитро Снєгирьов.

За його словами, "після проведення стрільб по житлових кварталах з цих САУ, вони будуть знищені т.зв. "відплатним" вогнем артилерії "ЛНР", а потім будуть продемонстровані російським журналістам в якості доказової бази причетності українських військових до масової загибелі цивільного населення цих окупованих міст".