У супутниці Кузьми три перелами хребців

Стан дівчини, яка разом зі Скрябіним потрапила в ДТП, лікарі оцінюють як середньої тяжкості

Стало відомо, що в автомобілі разом з Андрієм Кузьменком, який розбився на смерть сьогодні вранці під Кривим Рогом, їхала 32-річна Ольга Любченко. У результаті ДТП дівчина отримала забій грудної клітини, повідомили у прес-службі ДАІ Дніпропетровської області "Вестям".

"Другій постраждалій, яка перебувала в молоковозі, діагноз поки не встановили. Водій молоковоза не постраждав", - повідомили в прес-службі, додавши, що зараз правоохоронці встановлюють причини аварії, з'ясовують швидкість, з якою пересувалися обидва автомобілі.

"Дівчина перебуває у відділенні політравми, її стан середньої тяжкості", - розповіли в міській лікарні № 2.

Як повідомили джерела, у дівчини зламані три хребці, але прогноз лікарів оптимістичний. Ольгу врятувало те, що під час ДТП вона була пристебнута ременем безпеки.

Зі сторінки постраждалої у соцмережі стало відомо, що вона родом з Євпаторії. Відомо, що вона працює адміністратором групи "Скрябін".

У Кривому Розі сьогодні влаштують пам'ятне віче на знак пам'яті про відомого українського співака. Городяни зберуться о 19:00 на пл. Горького, що в 95 кварталі, і запалять свічки.

Вчора група "Скрябін" відіграла в Кривому Розі концерт, який виявився останнім у житті Андрія Кузьменка.