Син Пшонки переписав свою столичну квартиру на донецького юриста

У вересні 2014 року син Генпрокурора України Артем Пшонка продав свою квартиру в центрі Києва

Про це свідчить виписка з Держреєстру речових прав на нерухоме майно, повідомляють "Нашi грошi", повідомляє Еспресо.TV.

Трикімнатну квартиру №123 по вулиці Володимирській, 49-а загальною площею 158,6 кв.м., яка належала Артему Пшонці, було переоформлено на Романа Вікторовича Кутового. Особа з такими ПІБ є уродженцем м. Донецька, згодом отримав прописку в одному з гуртожитків м.Києва.

"Договір купівлі-продажу посвідчений 12 вересня 2014 року нотаріусом Могильницької Ольгою Андріївною. Особа з такими ПІБ є уродженкою Донецька. У Києві Могильницька була прописана в тому ж гуртожитку, що і Кутовий", - йдеться в реєстрі.

Як свідчить інформація з Держреєстру, ніяких обтяжень на квартиру не накладалося.

За даними сайтів нерухомості, ціни на квартири в будинку на вул. Володимирській коштують 5-6 тисяч доларів за квадратний метр. Таким чином, вартість квартири Пшонки-молодшого становить близько 800 тисяч доларів.

Нагадаємо, Віктор Пшонка в Україні підозрюється у зловживанні владою, що спричинило тяжкі наслідки, та заволодінні 68 млн грн, викраденими при будівництві будівлі Генпрокуратури. За даними МВС України, Російська Федерація, де ховається Пшонка, давно отримала документи на його екстрадицію на батьківщину, але ігнорує їх.
Раніше СБУ повідомляло, що Пшонка-старший разом з сином "віджимав" нерухомість в Києві.