Жертва врадіївських ґвалтівників уже вийшла на роботу

Багато хто впевнений, що саме з розтерзаної Іри Крашкової і розгніваної Врадіївки почався шлях України до Майдану

Зараз Крашкова не хоче спілкуватися з журналістами - переживши кілька операцій і отримавши 2-у групу інвалідності, вона досі проходить реабілітацію. Але уповноважила свого адвоката Руслана Радецького давати коментарі від її імені, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ДеПо.

За його словами, Ірина влаштувалася на роботу у сфері народного господарства. 

Також Радецький розповів, що її син дізнався про всі події з преси. Його не переводили до іншої школи, але до нього вчителі і діти ставляться з розумінням. 

Крім того, відомо, що її односельці ставляться до Ірини Крашкової доброзичливо.

Водночас родичі засуджених при зустрічі з Іриною лають та проклинають її. 

Коментуючи рішення суду, адвокат зазначив наступне: "Тут немає місця для задоволення. Ми не раз обговорювали це питання і щоразу приходили до висновку, що краще б ні з нею, ні з кимось іншим цього ніколи не було. Фактично в одну мить були зруйновані долі. Але якщо подивитися з іншого боку - Ірина врятувала майбутнє іншим людям".

Також стало відомо, що винні у злочині так і не виплатили моральній збиток Ірині Крашковій. 

Нагадаємо, у 2013 році поблизу Врадіївки зґвалтували, побили і викинули з автомобіля в лісосмугу 29-річну продавщицю магазину Ірину Крашкову.

Потерпіла з численними травмами зуміла дістатися до найближчої ферми, де втратила свідомість. Її відразу відправили у Врадіївську центральну районну лікарню.

Лікарі визначили стан жінки як важкий. У неї у кількох місцях був проломлений череп, зламаний ніс, розірвана губа, на тілі – численні гематоми і синці.

Після того, як про ці страшні події дізналися мешканці Врадіївки, суспільство повстало, влаштувавши протести біля відділків міліції.

Згодом первомайський міський районний суд Миколаївської області засудив чотирьох підсудних у справі про побиття і зґвалтування жительки Врадіївки Ірини Крашкової до строків ув'язнення від 5 до 15 років.