БК "Одеса", який пов'язують з Коломойським, вигнали з домашньої арени через борги

Через борг в 300 тисяч гривень "Одесі" заборонили проводити матчі в домашньому залі

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на delo.ua.

Учасник чоловічої баскетбольної Суперліги БК "Одеса" не зможе приймати суперників у рідному місті. У клубу накопичилися великі борги з оренди спорткомплексу "Краян" - близько 300 тис. грн. У цій ситуації керівництво арени відмовило баскетболістам в проведенні домашніх матчів, при цьому договір оренди закінчився ще наприкінці жовтня минулого року. У ці дні спорткомплекс вже переобладнують під футзальні матчі, прибирають щити і наносять нову розмітку.

У баскетбольному клубі посилаються на складне фінансове становище і збираються проводити домашні матчі регулярного чемпіонату на майданчиках суперників, причому кілька матчів команди вже було перенесено яерез проблеми з ареною. До речі, "Одеса" був одним з тих клубів, які перед початком сезону не були допущені до чемпіонату через несплату благодійного внеску в розмірі 50 тис. грн. Проблему, щоправда, вдалося вирішити, але тепер клуб все одно опинився в жахливому становищі і його лави залишили практично всі провідні гравці. Фінансування клубу раніше здійснювала група "Приват" Ігоря Коломойського.

На наступні матчі "Одеса" збирається виставити молодь. Клуб посідає передостаннє місце в таблиці, здобувши 6 перемог у 17 матчах. Найгірші показники у львівської "Галичини", яка виграла лише одного разу у 21 матчі. Ну а на вершині знаходиться "Хімік" з Южного, який переміг у всіх 20 іграх регулярного чемпіонату. У столичного "Будівельника" 18 перемог при трьох поразках. Трійку лідерів замикають "Черкаські Мавпи" - 12 перемог у 20 матчах. В даний час в чоловічій Суперлізі триває перерва, пов'язана з матчами Кубка України. Першими учасниками "Фіналу чотирьох" стали "Хімік" і "Дніпро".


Джерело: http://delo.ua/sport/basketbolnyj-klub-odessa-lishilsja-domashnej-ploschadki-iz-za-do-289679/ © delo.ua