Колектив кримського "Укртелекому" просить псевдовладу націоналізувати оператора у Ахметова

Колектив кримської філії "Укртелекому" відмовився підкорятися новому керівнику, призначеному головним офісом української компанії олігарха Ріната Ахметова, і просить главу Криму Сергія Аксьонова націоналізувати підприємство, передавши всі активи і власність Республіці Крим

Текст звернення КФ "Укртелеком" був затверджений на загальних зборах трудового колективу 2 лютого, передає "Крыминформ".

Автори звернення стверджують, що на підприємстві склалася "вкрай критична ситуація", загрозлива функціонуванню засобів зв'язку на території РК: з моменту входження Криму до складу Росії київський апарат управління ПАТ "Укртелеком" самоусунувся від роботи філії, а відсутність фінансування призвело до відтоку висококваліфікованих кадрів.

"У зв'язку з цим колектив філії "Укртелекому" в Криму просить Сергія Аксьонова вжити рішучих заходів по збереженню підприємства. "Розуміючи, що дії апарату управління ПАТ "Укртелеком" ставлять під загрозу функціонування засобів зв'язку в Криму, трудовий колектив кримської філії спільно з керівництвом всіх структурних підрозділів відмовляється підкорятися Ковальчуку В.В. та звертається до Вас з проханням розглянути питання про можливість націоналізації нашого підприємства і передачі всіх існуючих активів підприємства у власність Республіки Крим", - сказано у зверненні.

Нагадаємо, раніше псевдовлада Криму націоналізувала ДТЕК "Крименерго" Ріната Ахметова.