Мельничук повертається на фронт, а "Айдар" залишає на "майданівця"

Новим комбатом "Айдару" може стати представник Майдану

Про це сьогодні на  брифінгу заявив народний депутат та колишній командир "Айдару" Сергій Мельничук, передає Еспресо.TV.

Він повідомив, що  27 січня написав рапорт на міністра оборони про повернення на фронт. "Після того, як я розповів про це своїм побратимам, спільно було прийнято рішення, що є два фронти: один перед ворогом, а інший - перед тіньовим ворогом...Прийнято рішення залишатися на двох фронтах", - сказав Мельничук.

За його словами, батальйон очолить "наш майданівець, виходець з батальйону, а не ставленик інших структур". "Ми будемо воювати на два фронти", - сказав Мельничук.

Він також повідомив про намір подати у Верховну Раду законопроект, який дозволяє  поєднувати обов’язки комбата та нардепа.

Коментуючи пікети "айдарівців" під Міноборони, Мельничук заявив, що бійців не варто в цьому звинувачувати і попередив, що вони вже на межі.

"Всю відповідальність за це  не треба покладати  на "Айдар". Вимоги до влади, яка  їх не виконує,  дійшли до кипіння і в будь-який момент можуть спалахнути", - сказав нардеп.