Мельничук заявив, що він командир "Айдара" і звинуватив замміністра оборони у розкраданні "гуманітарки" і брехні

Народний депутат Сергій Мельничук звинувачує заступника міністра оборони Петра Мехеда у поширенні неправдивої інформації про добровольчий батальйон "Айдар" і стверджує, що залишається його єдиним командиром

Про це він сказав у "Нічному телеекспресі з Наталкою Лятуринською" на Еспресо.TV

"У штатно-посадовій книзі батальйону командир батальйону підполковник Мельничук Сергій Петрович. Пташник – заступник командира – нині т.в.о. командира батальйону", - наголосив Мельничук. 

За словами народного обранця, вчора в ефірі Еспресо.TV, заступник міністра оборони Петро Мехед нібито сказав неправду, що бійці батальйону "Айдар" кілька місяців не отримували гроші.

 "Я хотів би спростувати ту інформацію, яку я дивився на вашому каналі, яку надавав пан Мехед (заступник міністра оборони, - Ред.). Гроші виплачували, можемо показати відомості, можемо подзвонити бійцям, вони вам доведуть це, можете перевірити у шпиталі в Києві, що люди, які останні потрапляли до шпиталю – печатка частини стояла. А те, що казав Мехед – це повна маячня", - наголосив Мельничук і додав, що він подав позов у прокуратуру, бо нібито має відомості, що заступник міністра "кришував тих людей, які вивозили з зони АТО волонтерську допомогу (бронежилети, каски і зброю)".